sunnuntai 24. elokuuta 2014

Raskaus vko 7 päättyy

 Viikonloppu vierähti taas mökillä mutta unohdin ottaa sinne kameran mukaan.. Nyt taisi olla kyllä Martan viimeinen vierailu mökillä ennen pentujen syntymää ja sitten odotellaan että pennut kasvavat sen verran että voi ottaa mökille mukaan. Vielä lauantain Martta jaksoi koko päivän sammakoita vahtia ja listiä mutta sunnuntain koittaessa uni maittoi. Tytöt poseeraavat kotona keittiössä ja toivovat saavansa jotain herkkua kun kerran kamera räpsii..
 Saimme ystäviltä lainaksi pentulaatikon sisäosat mutta ulkokuoret rakennettiin ja maalattiin kotona. Martta tarkastamassa työn tulosta ja toivottavasti kelpuuttaan pennuilleen ensi kodiksi. Huomenna saadaan pennutustilat valmiiksi kaikkine tykötarpeineen.
 Vatsankasvu seurantakuva. Nisät alkaa olla aika isot ja vatsassa menee hauskasti karvanpyörteet pullistuneissa kohdissa, jotka ei ikävä kyllä tästä kuvasta tule ilmi.
 Sunnuntai-iltana Martta suostui lenkkeilemäänkin kun oli koko päivän huilannut. Ja kyllä menohalujakin taas löytyy eli ei tarvitse perässä vetää. Martan ehdoilla mennään.
Lenkin jälkeen alkoi taas niin huvittava silmien luppaisu kun ollaan niiiin raskaina.. Martalla normaalisti tosi avoimet ja pyöreät silmät kun kaikesta kiinnostuneena katselee ympärilleen. 

1 kommentti: