perjantai 5. syyskuuta 2014

Pennut kasvavat vauhdilla

 Koko katras koolla. Pari päivää on mennyt niin hujauksessa ettei oikein tajuakaan.. Martta hoitaa edelleen pentujaan tottuneesti, toki joskus meinaa joku alle jäädä mamman etsiessä hyvää imetyspaikkaa mutta ovat niin kovaäänisiä eläjiä että eivät jää huomaamatta! Nyt on Marttakin jo alkanut hivenen rauhallisemmin käydä tarpeillaan  mutta auta armias jos joku pentu erehtyy ääntelemään kun ulos lähtö on edessä niin silloin ei Martta pysy nahoissaan. Maitoa tuntuu onneksi riittävän kun pennut kasvavat, kaksi hieman hitaammin ja muut viisi tosi hyvin. Seuraillaan tilannetta. Martalle myös ruoka maistuu entiseen tahtiin ja vielä hieman enemmänkin jos mahdollista. Ei ole koira koskaan ruokakuppiin sylkenyt.
 Pannaton pentu on ensimmäisenä syntynyt ja edelleen aikamoinen matami. Muut saavat väistyä kun tyttö syömään pyrkii.
 Syntyessään suurin pentu valkoisessa nauhassaan ja edelleen maha kellallaan oleilija.
 Sininauhainen tyttö ja keltanauhainen poika ovat joukon hitaimmin kasvavia, harmaanauhainen tyttö kasvaa tosi kivasti ja kuvassa myös nauhaton iso kurttunaama.
Sisko ja sen veli. Sisko on mustanauhainen pullukka jolla ei ollut raitoja ollenkaan ja oli syntyessään ärhäkkä kuin mikä ja veli on punanauhainen pentueen pienin syntyessään. Silloin kun merkkailin syntymän aikaan pentuja niin en paljon katsellut kumman sukupuolen edustaja on kyseessä kun nauhaa laittelin innoissani kaulaan. Mutta punainen pukee myös poikia erittäin hyvin.

3 kommenttia:

  1. Voih💙 Näitä kuviahan ihastelis päivän! :) Ovat kyllä sulosia weimarinalkuja!

    VastaaPoista
  2. Oih, melkein tunnen pennun tuoksun nenässäni. Pitää joku päivä tulla oikeasti haistelemaan :)

    VastaaPoista
  3. Well done Bertta ja matte terv Jaana r

    VastaaPoista