torstai 11. syyskuuta 2014

Seitsemän syöpöttelijää

 Pennuille maistuu ruoka ja uni, vielä ei niistä ole seuranpitoon.. Ovat kasvaneet jo niin paljon että sai laitettua uudet hienot pentupannat kaulaan, harmi vaan että paketissa oli vaan kuusi pantaa joten suurin pennuista "matami" on ilman pantaa. Isompikin pantapaketti on varattu joten eiköhän kaikille ole jossain vaiheessa oma väripanta. Kaikki ovat jo tuplanneet reilustikin painonsa ja painavat yli kilon.
 
 Martta on jo malttanut olla pitempäänkin ulkona ja touhuamisen halu on kova. Jos vaan maltamme vielä jonkun päivän odottaa niin sitten pääsee Marttakin metsään, nyt on ollut emännällä yksinäisiä sienireissuja ja kanalintujen pölläytyksiä. Aika aikansa kutakin ja sitten ensi syksynä toisin.
Yötkin ovat olleet Martalla levottomia, en tiedä onko vaikutusta ollut kuutamolla vai tekemättömyydellä.
Tässä näkyy ahmatit työssään. Normaalisti meno on vain aikalailla rajumpaa kun tönivät toisiaan ja nyhtävät emon nisiä niskat naksuen. Osasivat olla "ihmisiksi" kun kuvasin..

1 kommentti:

  1. Ei noita takuulla ilman merkkejä toisistaan erottaisikaan, joten väripannat on hyvä juttu. Tai sitten kynsilakka tai joku muu konsti, monenlaisia on nähty. Hienoja pentuja Martalla!

    VastaaPoista