sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pennut ulkoilevat ensimmäisen kerran

 Viikonloppuna pakkasimme pennut kuljetushäkkiin ja veimme ne ensimmäiselle mökkireissulle. Matka sujui hyvin, pennut eivät olleet moksiskaan venematkasta. Perillä ne pääsivät ensimmäistä kertaa nurmikolle ulkoilemaan ja tapasivat myös Bertan. Bertta haisteli pentuja vähän aikaa ja marssi matkoihinsa, eivät olisi voineet pennut vähempää vanhaa rouvaa kiinnostaa..
Nyt on viikonlopun aikana ulkoiltu jo useamman kerran ja ensi kertojen huutokonsertti on  tyyntynyt ja nyt pennut uskaltautuvat haistelemaan nurmikkoa pitemmällekin.
Ensimmäiset vieraat ovat myös tavanneet pennut ja Martta ei ollut moksiskaan joten nyt alkaa sosiaalistaminen vieraisiin ihmisiin. Joten ystävät hyvät, tervetuloa käymään!
Matolääke on annettu ensimmäisen kerran ja ilmeet olisivat olleet kuvaamisen arvoisia.. Huomenna aloitammekin sitten jauhelihan maistelun ja siitä eteenpäin alkaa varmaankin se emännän työleiri..
 Uni maistuu myös sylissä.
 Kuten kuvasta näkyy niin pennut ovat kasvaneet aivan valtavasti edellisestä imetyskuvasta. Tämän päivän mittauksen mukaan keskimääräinen kasvuvauhti on ollut noin 60-70 grammaa päivää kohti.

1 kommentti: